AcasăPoliticaAdrian Zorlescu, candidat AUR la președinția CJ Gorj: Blatul dintre PSD și...

Adrian Zorlescu, candidat AUR la președinția CJ Gorj: Blatul dintre PSD și PNL din Gorj devine tot mai evident pe zi ce trece

Adrian Zorlescu, candidatul AUR la președinția CJ Gorj afirmă că blatul dintre PSD și PNL din Gorj devine tot mai evident pe zi ce trece.
”Blatul dintre PSD și PNL din Gorj devine tot mai evident pe zi ce trece. PNL pare să fie vândut complet PSD-ului. Chiar dacă acum un an promiteau că vor lupta împotriva mafiei PSD, acum liderii PNL au primit ordinul să treacă de partea pozitivă. În timp ce promovează imaginea căprioarelor, a naturii și a cerbilor, ei încearcă să ne abată atenția de la faptul că cele două partide își împart judetul și sunt complice în practicile ilegale.
De unde provine această atitudine optimistă pe care o afișează noul PNL? După ce au contribuit la distrugerea propriului partid și au pierdut aproape 90% din primarii PNL, ce mai pot construi pentru judet? Este o întrebare care își găsește ecou în mintea multor oameni”, spune Adrian Zorlescu.

Articolul Adrian Zorlescu, candidat AUR la președinția CJ Gorj: Blatul dintre PSD și PNL din Gorj devine tot mai evident pe zi ce trece apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks