AcasăPoliticaAdrian Zorlescu, candidat AUR la şefia CJ Gorj: Judeţul are un potenţial...

Adrian Zorlescu, candidat AUR la şefia CJ Gorj: Judeţul are un potenţial turistic enorm, dar este superficial promovat de oficialităţile actuale

„Județul Gorj dispune de un potențial turistic imens, însă suferă din cauza unei promovări insuficiente. Această lipsă de vizibilitate împiedică dezvoltarea economică a regiunii, limitând veniturile pentru afacerile locale și oportunitățile de investiții în infrastructură. Pentru a schimba situația, trebuie creată o strategie unitară pentru promovarea Gorjului, axată pe elementele sale unice: sculpturile lui Brâncuși, tradițiile populare, mănăstirile deosebite, frumusețea peisajelor montane și potențialul pentru turism activ în natură”, scrie, pe Facebook, Adrian Zorlescu, candidat AUR pentru şefia CJ Gorj.

„Succesul acestei promovări depinde de colaborarea susținută dintre autoritățile județene, primării, asociațiile de turism, sectorul privat (pensiuni, restaurante, operatori de activități) și vocile influente din mediul online (bloggeri, vloggeri). Prin implicarea comunităților locale și generarea de conținut atractiv, județul Gorj poate deveni o destinație turistică de top în România, cu beneficii directe pentru locuitorii săi.

Nu uitați, promovarea turistică este o activitate constantă, care necesită creativitate, adaptare și colaborare. Gorjul are un potențial enorm – să-l valorificăm!”, spune Zorlescu.

Articolul Adrian Zorlescu, candidat AUR la şefia CJ Gorj: Judeţul are un potenţial turistic enorm, dar este superficial promovat de oficialităţile actuale apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks