Alba: Minori din Sibiu, folosiţi pentru cerşetorie de către părinţi, în Teiuş

0
239

Un bărbat şi o femeie din judeţul Sibiu sunt cercetaţi pentru folosirea unui minor în scop de cerşetorie, după ce ar fi apelat, în mod repetat, la mila publică, pe raza oraşului Teiuş, folosindu-se de copiii lor cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii din Teiuş au acţionat, împreună cu poliţiştii locali, pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi combaterea cerşetoriei pe raza oraşului.

Astfel, în cadrul unei acţiuni care a avut loc duminică, în intervalele orare 10,00 – 13,00 şi 16,00 – 20,00, au fost legitimate 20 de persoane şi verificate 9 autovehicule.

‘Poliţiştii au depistat un bărbat şi o femeie, ambii din localitatea Ernea, judeţul Sibiu, care sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de folosirea unui minor în scop de cerşetorie. Aceştia ar fi apelat, în mod repetat, la mila publică, pe raza oraşului Teiuş, folosindu-se de copiii lor minori, cu vârste cuprinse între 2 şi 10 ani’, se menţionează în comunicat.

Sursa: AGERPRESS