AcasăStiri generaleAlba: Proprietar de câini reţinut după ce a asmuţit animalele asupra unui...

Alba: Proprietar de câini reţinut după ce a asmuţit animalele asupra unui bărbat

Un proprietar de câini din Ocna Mureş, suspectat că a asmuţit animalele asupra unui bărbat din aceeaşi localitate, a fost reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat joi în faţa procurorilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, bărbatul reţinut, care are 44 de ani, este cercetat pentru loviri sau alte violenţe şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

‘În sarcina acestuia s-a reţinut că, la data de 16 februarie 2022, în jurul orei 14,00 în timp ce se afla pe o stradă din Ocna Mureş, împreună cu cei doi câini ai săi, i-ar fi asmuţit asupra unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Ocna Mureş, împrejurare în care acesta a fost muşcat de gamba piciorului. Potrivit concluziilor medico-legale, bărbatul are nevoie, pentru vindecare, de 12-14 zile de îngriji medicale’, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul reţinut va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale, iar cei doi câini ai săi au fost plasaţi într-un adăpost.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks