Acasă55AlegeriLocale2020/Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a câştigat al treilea mandat (numărătoare...

AlegeriLocale2020/Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a câştigat al treilea mandat (numărătoare paralelă)

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce şi organizaţia judeţeană a PSD, a câştigat cel de-al treilea mandat în fruntea administraţiei judeţene, candidând din partea alianţei electorale formate între PSD, ALDE, Pro România şi UDMR. El şi-a anunţat luni după-amiază victoria pe pagina de socializare, pe baza numărătorii paralele efectuate de către colegii de partid. ‘Cetăţenii judeţului au ales să continuăm munca. Este victoria dumneavoastră, pentru că şi noul meu mandat vorbeşte tot despre dezvoltare, implicare, sprijin, grijă, proiecte care vin ca răspuns la nevoile comunităţii. Aşadar, noul mandat este despre voi, despre fiecare om din acest judeţ şi ceea ce lăsăm generaţiilor ce vor veni. O responsabilitate mare, însă ştiu exact ce este de făcut. Vă mulţumesc că îmi oferiţi din nou încrederea şi, ca de fiecare dată, voi duce la îndeplinire tot ceea ce m-am angajat că voi face. Am alături de mine o echipă pregătită de muncă, oameni care caută soluţii, exemple şi bune practici chiar şi de dincolo de graniţele judeţului şi au un ţel, acela de a continua să ducă judeţul în top’, a scris Radu Moldovan pe Facebook. Potrivit datelor furnizate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al ‘Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud’, Mihaela Ivan, numărătoarea paralelă, care include rezultatele din 306 secţii de votare, din totalul de 313, arată că Radu Moldovan a obţinut aproximativ 52% din voturile valabil exprimate. În ceea ce priveşte componenţa viitorului Consiliu Judeţean, primele date indică faptul că alianţa formată în jurul PSD a obţinut peste 40% din voturi, PNL – 33%, PMP – 10,8%, în timp ce USR-PLUS ar fi obţinut 4,4%.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks