AcasăPoliticaAlexandra Presură (PSD): Venituri în Creștere, Pensii Mărite: Un Viitor Mai Bun...

Alexandra Presură (PSD): Venituri în Creștere, Pensii Mărite: Un Viitor Mai Bun pentru Pensionari!

Deputata PSD Alexandra Presură anunță un nou record pozitiv: pensia medie a depășit pragul de 500 de euro, iar salariul mediu net a trecut de 1000 de euro! Această evoluție arată angajamentul continuu pentru o economie puternică și un sistem de pensii sustenabil, spune aceasta. 
”Venituri în Creștere, Pensii Mărite: Un Viitor Mai Bun pentru Pensionari!
Un nou record pozitiv: pensia medie a depășit pragul de 500 de euro, iar salariul mediu net a trecut de 1000 de euro! Această evoluție arată angajamentul continuu pentru o economie puternică și un sistem de pensii sustenabil.
Iată progresele:
1. Pensia medie pentru limită de vârstă a atins 2.563 de lei (513 €) în ianuarie.
2. Salariul mediu net a crescut cu 15,5% față de anul anterior, ajungând la 5.079 lei (1.016 euro) în decembrie.
3. Veniturile bugetare din contribuții sociale au avut un salt de 25,7% în ianuarie 2024.
Aceste creșteri nu sunt doar cifre, ci sunt rezultatul politicilor care sprijină atât angajații, cât și pensionarii. Proiectul de introducere a salariului minim european în România va aduce o îmbunătățire a nivelului de trai pentru toți.
PSD se opune ferm oricăror măsuri care ar pune presiune pe pensionari, așa cum ar fi introducerea CASS la pensiile peste 4.000 de lei, o propunere neconsultată și nesustenabilă.
Suntem aici pentru a construi un viitor în care fiecare cetățean să se bucure de roadele dezvoltării. Să continuăm împreună pe acest drum al progresului!”, scrie Alexandra Presură.

Articolul Alexandra Presură (PSD): Venituri în Creștere, Pensii Mărite: Un Viitor Mai Bun pentru Pensionari! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks