AcasăPoliticaAmendamentul depus de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc pentru eliminarea impozitării cu 10% a...

Amendamentul depus de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale, adoptat în comisii

Amendamentul depus de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale a fost adoptat puțin mai devreme în comisiile raportare ale Senatului. Proiectul urmează să fie votat astăzi în Plenul Senatului.
”Puţină alinare şi dreptate.
Amendamentul pe care l-am propus alături de colegii din PNL privind eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale a fost votat în unanimitate de comisiile reunite de Muncă şi Buget – Finanţe din Senat.
Le mulţumesc colegilor din toate partidele partidele pentru înţelegere şi pentru disponibilitatea de a repara o greşeală.
Această taxă nu trebuie să mai existe, pentru că nu în felul acesta vom rezolva problema finanţelor ţării”, spune Pauliuc.

Articolul Amendamentul depus de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale, adoptat în comisii apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks