AcasăPoliticaAndrei Guşă: La Bucureşti, AUR face un non-combat extrem de suspect, cu...

Andrei Guşă: La Bucureşti, AUR face un non-combat extrem de suspect, cu un candidat „no name” aproape invizibil; riscă să intre pe un trend descendent extrem de abrupt

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, difuzată la Radio Gold FM, Andrei Gușă a făcut un top al candidaților la alegerile pentru primăria București, arătându-se profund dezamăgit de „oferta electorală”, scrie solidnews.ro.

Andrei Gușă a observat că AUR-ul face un non-combat ciudat, pentru că, deși are un bazin suveranist larg, nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor și să lanseze un candidat cu adevărat puternic prin intermediul căruia să se propulseze și mai mult în sondaje. În afară de câțiva candidați, AUR-ul nu are niciun nume de răsunet pe listele pentru primării. Este o strategie total greșită, pentru că alegerile pentru primării influențează și votul de la europarlamentare și, mai mult decât atât, contează foarte mult în cadrul prezidențialelor, în special când vine vorba de primăria capitalei. Ciudat este că și PSD-PNL fac tot un soi de non-combat și vin cu o propunere complet nepotrivită pentru primăria generală a Bucureștiului, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu. Andrei Gușă este de părere că, într-un final, Cătălin Cîrstoiu se va retrage din cursă.

La cum arată situația la momentul actual, pare că, din păcate, pe locul 1 se va clasa Nicușor Dan. Pe locul 2 se clasează (coruptul) Cristian Popescu Piedone, dar și Cătălin Cîrstoiu, care este sabotat din interiorul coaliției. Alți candidați sunt complet invizibili în campanie, cum este, din păcate, și candidatul AUR, Mihai Enache. La sectoarele 3 și 4, Robert Negoiță și Daniel Băluță sunt de neînvins. Dacă AUR-ul nu schimbă rapid ceva și dacă nu organizează vreo mișcare spectaculoasă la alegerile locale, riscă să intre pe un trend descendent foarte periculos.

Articolul Andrei Guşă: La Bucureşti, AUR face un non-combat extrem de suspect, cu un candidat „no name” aproape invizibil; riscă să intre pe un trend descendent extrem de abrupt apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks