Acasă55Antal Arpad (UDMR Covasna): Problemele în coaliţie nu sunt nici pe departe...

Antal Arpad (UDMR Covasna): Problemele în coaliţie nu sunt nici pe departe atât de mari

Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că problemele din coaliţia de guvernare ‘nu sunt nici pe departe atât de mari precum o anumită parte a presei încearcă să arate’.

Antal Arpad, care este şi primarul municipiului Sfântu Gheorghe, a opinat că în momentul de faţă nu există nicio alternativă la această coaliţie şi nu se poate vorbi despre alegeri anticipate.

‘Eu cred că toată lumea este conştientă că nu există o alternativă la această coaliţie, iar viaţa în coaliţie nu e simplă. (…) Întotdeauna cei care sunt în Opoziţie vor alegeri anticipate, dar câte alegeri anticipate au fost în ultimii 30 de ani, că eu nu îmi aduc aminte de niciuna. (…) Deci, haideţi să rămânem în scenariul realist şi nu în scenarii science fiction. (…) Deci, eu nu cred că putem discuta despre alegeri anticipate şi nu cred că există alternativă la această coaliţie. Viaţa în coaliţie e grea, iar în România nu există cultura funcţionării unor coaliţii pe termen lung, dar trebuie să o învăţăm. Asta e. Ceea ce vă pot spune cu siguranţă e că problemele în coaliţie nu sunt nici pe departe atât de mari precum o anumită parte a presei încearcă să arate’ , a declarat Antal Arpad.

Acesta a mai spus că UDMR reprezintă un factor de echilibru în coaliţia de guvernare şi că ‘este garantul stabilităţii în această ţară’.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks