AcasăPoliticaAntonel Tănase, deputat Forța Dreptei: Criza socială din țară nu poate fi...

Antonel Tănase, deputat Forța Dreptei: Criza socială din țară nu poate fi gestionată de un premier care nu poate ieși din logica “războiului hibrid”

Antonel Tanase, deputat Forța Dreptei afirmă marți că Criza socială din tara nu poate fi gestionata de un premier care nu poate iesi din logica “războiului hibrid”. 
  • „Criza socială din tara nu poate fi gestionata de un premier care nu poate iesi din logica “războiului hibrid”. “Aaaaa crizele suprapuse”,ca sa l citez, sunt tot atâtea faze pe care cu chiu cu vai le a gestionat/tarat timp de un an si jumătate alături de Marcel. Cum nu are solutii proprii cere altora sa faca ceea ce nu poate el, deși s-ar fi “predat” cu mare drag de vinerea trecuta. Altfel cere demisii; a inceput cu ANAF.

Se reproșează instituției ca nu a ținut pasul cu planificarea bugetara fantezista a neprofesionistului Caciu-ideolog vanghelian, care nu are alte solutii de acoperit cheltuielile dezmățate ale PSD, adus la guvernare de dragul stabilității, decat împrumuturile oneroase. Despre demisia de onoare nu poate fi vorba. Poate vor urma alte demisii, dar astea nu vor rezolva problema crizei.

Soluția la criza actuala sunt reformele, reducerea cheltuielilor nesăbuite si dialogul social pentru identificarea de solutii cu sindicatele,care sunt si care anunța,ca vor face greva. Daca Nicu nu poate atunci un om politic adevarat cum se crede Marcel n-ar fi trebuit sa fuga de răspundere , ar fi trebuit sa si o asume si sa si intre in rol. Jocul la ofsaid anunțat de Marcel si confirmat de presedinte ne conduce spre un vid de putere. Asa ca eu cred ca dupa aceasta criza socială urmeaza adevarata criza: criza politica. Cine ar trebui sa rezolve aceasta criza: seful statului? Ce solutii are la îndemâna?

  • Va invit stimați cetățeni sa va spuneti punctul de vedere.

Speram sa depășim cat mai repede criza si sa ne reauzim sanatosi.”, spune Antonel Tănase.

Articolul Antonel Tănase, deputat Forța Dreptei: Criza socială din țară nu poate fi gestionată de un premier care nu poate ieși din logica “războiului hibrid” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks