Deputatul formațiunii Forța Dreptei a declarat că pentru a fi liberalii membrii acestei contrucții politice au fost nevoiți să părăsească ” socialistul penele”, afirmând că ” dincolo de treabă”, noul partid are ”de-a face cu o caracatiță politică împotriva procesului evolutiv, împotriva educației și împotriva bunăstării”.
”Ca să fim liberali, a trebuit să părăsim socialistul penele. Ca să fim liberali, a trebuit să o luăm de la capăt, unii după ani, alții după zeci de ani de muncă. Ca să fim liberali, a trebuit să înfruntăm linșajul și batjocura foștilor colegi, care au considerat că este în regulă să îți bați joc de milioane de oameni cărora le-au promis prosperitate și dezvoltare, dar le-au oferit inflație și sărăcie. Ca să fim liberali, a trebuit să mergem, din nou, să vorbim față în față cu oamenii din cele mai îndepărtate cătunuri ale României, să discutăm din nou cu antreprenorii și profesioniștii, pentru a le expune viziunea noastră despre liberalism și cum ne diferențiem de acel penele roșu, care ne-a făcut de rușine prin asociere”, a scris Antonel Tănase, pe Facebook, după lansarea organizației Forța Dreptei București.
Forța Dreptei are ”de-a face cu o caracatiță politică împotriva procesului evolutiv, împotriva educației și împotriva bunăstării”, a mai spus Antonel Tănase.
”Astăzi am adunat laolaltă un grup de profesioniști alături de care să începem treaba în București. Nu e ușor, ba dimpotrivă, este mult de muncă. Fiindcă dincolo de treabă, avem de-a face cu o caracatiță politică împotriva procesului evolutiv, împotriva educației și împotriva bunăstării. Ce promitem noi? Că mergem înainte împotriva curentului, că vom face treabă în acest oraș pe care îl iubim, că ne vom strădui să ridicăm calitatea vieții bucureșteanului și a copiilor din Capitală și că vom face toate aceste lucruri cu drag, din convingere și pasiune. Forța Dreptei București merge drept înainte! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus deputatul.
Articolul Antonel Tănase (Forța Dreptei): Avem de-a face cu o caracatiță politică împotriva educației și bunăstării apare prima dată în Ecopolitic.