AcasăStiri generaleArad: Marocan salvat de poliţiştii locali când încerca să-şi taie venele pe...

Arad: Marocan salvat de poliţiştii locali când încerca să-şi taie venele pe stradă

Un marocan în vârstă de 40 de ani a fost salvat de poliţiştii locali din Arad când a încercat să-şi taie venele pe stradă, el fiind dus la spital pentru îngrijiri, iar ulterior la Psihiatrie pentru că ar fi avut o cădere nervoasă.

Un echipaj aflat în patrulare în cartierul Micălaca, din municipiul Arad, l-a observat pe bărbat că era foarte agitat şi avea în mână un cuţit, cu care a încercat să se sinucidă.

‘Agenţii de poliţie locală cu atribuţii în domeniul ordinii publice au intervenit în scopul prevenirii unui act sinucigaş, solicitând sprijinul ambulanţei pentru transportarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a unei persoane care a încercat să se automutileze. Astfel, aflat în patrulare în jurul orei 24,00, în cartierul Micălaca, echipajul a identificat o persoană foarte agitată, ce umbla haotic gesticulând şi urlând, în timp ce a scos dintr-un ghiozdan pe care îl purta asupra sa un obiect ascuţit, cu care a încercat să-şi taie venele’, a transmis, marţi, Biroul de presă al Primăriei Arad.

Bărbatul apucase să îşi taie mâneca de la geacă, însă poliţiştii locali l-au imobilizat până la sosirea ambulanţei şi au folosit inclusiv cătuşe, pentru că era foarte agitat.

Ulterior, s-a stabilit că este un marocan în vârstă de 40 de ani care a mai avut o tentativă de sinucidere în Bucureşti, el fiind internat la Secţia de Psihiatrie a SCJU Arad pentru evaluare şi tratament.

Surse medicale au declarat, pentru AGERPRES, că pacientul a spus la spital că ‘o voce interioară’ i-a cerut să îşi taie venele de la ambele mâini.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks