Arad: Tânăr fără permis şi băut la volan, urmărit în trafic pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor

0
99

Un tânăr a fost urmărit în trafic de poliţişti, în municipiul Arad, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenţilor, ulterior constatându-se că nu avea permis şi conducea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul are 24 de ani şi le-a atras atenţia poliţiştilor pentru că circula pe liniile de tramvai de pe Calea Timişorii, în municipiul Arad. Totuşi, când agenţii i-au făcut semn să oprească, acesta i-a ignorat.

‘Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase, acesta fiind oprit într-o parcare de blocuri din Piaţa Arenei. Testarea cu aparatul alcooltest a şoferului, un tânăr de 24 de ani, din Cladova, a indicat o valoare de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Verificările ulterioare au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule’, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Tânărul este cercetat penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. AGERPRES / (AS – autor: Marian Buga, editor: Karina Olteanu)

Sursa: AGERPRESS