AcasăStiri generaleArad: Un şofer care a intrat cu maşina în curtea unei case...

Arad: Un şofer care a intrat cu maşina în curtea unei case şi a abandonat-o, prins după 48 de ore

Un şofer din judeţul Cluj care a intrat cu maşina în curtea unei case din municipiul Arad, după ce a distrus poarta, iar ulterior a părăsit locul abandonând vehiculul fără plăcuţele cu numerele de înmatriculare, a fost prins de poliţişti după 48 de ore, fiind amendat inclusiv pentru că circula noaptea fără certificat verde.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul Grădişte din municipiul Arad, unde proprietarii unei case au găsit o maşină abandonată în curte, poarta fiind distrusă după impact.

Familia a sunat la 112 şi a anunţat situaţia, iar poliţiştii au găsit autoturismul fără plăcuţe de înmatriculare, fiind ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Şoferul a fost depistat marţi dimineaţă, stabilindu-se că este un bărbat de 25 de ani din localitatea Apahida, judeţul Cluj.

‘Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, neprezentarea în vederea declarării evenimentului rutier în termenul de 24 de ore în baza O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi blocarea accesului într-un imobil, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 1950 de lei’, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

De asemenea, tânărul a fost amendat pentru că nu a prezentat certificatul de vaccinare, în condiţiile în care a circulat pe timp de noapte, iar permisul de conducere i-a fost reţinut pentru 30 de zile.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks