Argeş: Minoră de 12 ani, plecată voluntar de la domiciliu, căutată de autorităţi

0
66

O fată de 12 ani este căutată de poliţişti, după ce a plecat de la domiciliul din comuna argeşeană Hârseşti, fără a mai reveni.

”În cursul serii de 6 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Roibu Georgeta Flori Sanda, de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Hârseşti, fără a mai reveni. Minora nu a mai avut plecări voluntare, iar în prezent poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunităţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cât şi jandarmilor argeşeni”, informează IPJ Argeş.

Fata are 1,60 m înălţime, aproximativ 40 kg, constituţie atletică, păr şaten, lung, purtat în coadă, ochi căprui.

La momentul plecării de acasă purta pantalon tip blue-jeans de culoare albastru deschis, tricou alb cu picăţele, încălţăminte tip adidas, alb.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la minora căutată sunt rugate să apeleze Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau Poliţia Oraşului Costeşti, la telefon 0248 672 336.

Sursa: AGERPRESS