Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleArmand: Comisia Europeană susţine iniţiative precum proiectul de instalare de panouri fotovoltaice...

Armand: Comisia Europeană susţine iniţiative precum proiectul de instalare de panouri fotovoltaice pe blocuri

Comisia Europeană susţine iniţiative precum proiectul de instalare de panouri fotovoltaice pe blocuri din Sectorul 1, a declarat, miercuri, primarul Clotilde Armand, după o întrevedere cu comisarul pentru Energie, Kadri Simson.

‘Am avut o întrevedere astăzi, la Strasbourg, cu comisarul pentru Energie, Kadri Simson. Am discutat despre proiectul ‘Termoficare de la Soare’, pe care vrem să-l implementăm în Sectorul 1, iar Comisia Europeană susţine astfel de soluţii de pionerat în administraţia locală. Vreau să instalăm cât mai rapid panouri fotovoltaice şi pompe de căldură pe cât mai multe blocuri din Sectorul 1, pentru a rezolva problemele cu lipsa apei calde şi a căldurii’, a scris Armand, pe Facebook.

Potrivit edilului Sectorului 1, sunt ‘semnale puternice’ care vin de la instituţiile europene pentru implementarea unor astfel de ‘programe inovatoare’ pentru a depăşi criza energetică mondială.

‘Sper să fie un mesaj clar pentru coaliţia PNL şi PSD de la Sectorul 1 care a blocat de câteva luni, în Consiliul Local, demararea proiectului ‘Termoficare de la Soare”, a adăugat Clotilde Armand.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks