Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleArtmark: Prima licitaţie din România cu comisar AI - desfăşurată, vineri, exclusiv...

Artmark: Prima licitaţie din România cu comisar AI – desfăşurată, vineri, exclusiv online

Artmark organizează vineri prima licitaţie din România cu un comisar AI.

Licitaţia de artă istorică va începe la ora 12,00.

Noua tipologie de licitaţii, lansată de Casa de Licitaţii A10 By Artmark – Timed Online, presupune desfăşurarea exclusiv online a evenimentelor.

‘Prima licitaţie desfăşurată sub noul format, administrată automatizat de algoritmul platformei Artmark Live 2.0, este Licitaţia de Artă Istorică, inclusiv o colecţie de numismatică şi medalistică (Partea II), care propune colecţionarilor şi pasionaţilor de istorie o deosebită selecţie de 165 de piese autentice, de valoare muzeală: cărţi rare, fotografii de epocă, săbii şi arme nobile, medalii şi plachete deosebite ori hărţi vechi’, precizează sursa citată.

Sub noul format Timed Online Auction va fi scos la licitaţie lotul format din două fotografii ilustrând pe Regina Maria şi pe ginerele acesteia, Regele Alexandru I al Regatului Iugoslaviei, dăruite de suverană baronului Waldemar de Barcow. Cele două piese, cu preţul de pornire de 1.500 de euro, sunt însoţite de semnătura olografă a reginei şi ramă cu coroană regală surmontată.

O altă prezenţă în licitaţia de vineri este placheta ‘Partitura romanţei Steluţa de Vasile Alecsandri, Lăutarilor Români’, piesă din alamă, cu preţul de pornire de doar 100 de euro, cuprinzând partitura ‘Steluţei’, iniţial o poezie a poetului de la Mirceşti, adaptată ulterior de compozitorul Dimitrie Florescu pentru a deveni o lucrare populară în vremea celor doi.

Pasionaţii şi colecţionarii de piese istorice au acces şi la o cască militară americană, model M1, care datează din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, atunci când armata americană a schimbat căştile soldaţilor săi, şi are preţul de pornire de 175 de euro.

Piesele istorice pot fi admirate, până vineri, în expoziţia de la Palatul Cesianu-Racoviţă, în intervalul orar 10,00 – 20,00, dar şi online pe artmark.ro.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks