test
AcasăPoliticaAUR: România nu primește lecții și nici indicații din partea Ambasadei Ucrainei...

AUR: România nu primește lecții și nici indicații din partea Ambasadei Ucrainei la București

AUR

Alianța pentru Unirea Românilor cere Ministerului Afacerilor Externe să răspundă ferm și neîntârziat Ambasadei Ucrainei la București, după ce misiunea diplomatică și-a permis să ceară efectuarea unei anchete ˝rapide și detaliate˝ pe teritoriul României.

 

Solicitarea Ambasadei vine după ce mass-media din țara noastră a prezentat o paradă tradițională ocazionată de Sărbătorile de Iarnă desfășurată în localitatea Berzunți, județul Bacău, în cadrul căreia erau portretizate în antiteză cele două tabere aflate în confruntare pe frontul din Ucraina.

 

Oricât de neispirată, deplasată și nepotrivită cu momentul actual ar fi manifestarea localnicilor din Berzunți, tonul imperativ al diplomaților ucrainieni este inacceptabil, cu atât mai mult cu cât vine din partea unui stat obișnuit să calce în picioare drepturile și libertățile minorităților naționale.

 

România nu are nimic în comun cu sistemul de justiție ucrainian și nu se poate întoarce la tradiția anchetelor ˝rapide și detaliate˝ care au distrus destine, au despărțit familii și au deznaționalizat comunități întregi după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Articolul AUR: România nu primește lecții și nici indicații din partea Ambasadei Ucrainei la București apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks