test
AcasăPoliticaAurelian Pavelescu: „Cum au ajuns generali aceşti siniştri Coldea şi Dumbravă? Cine...

Aurelian Pavelescu: „Cum au ajuns generali aceşti siniştri Coldea şi Dumbravă? Cine le-a dat puterea discreționară de a distruge vieți și a transforma actul de justiție în ”câmp tactic”, un experiment Pitești la nivel național, de condamnare la moarte a unei întregi societăți? Acești imbecili, care-au fost doar niște unelte, fără conștiință, s-au crezut importanți”

„Coldea și Dumbravă, torționarii României, responsabili pentru un adevărat genocid prin instaurarea terorii de stat, demoralizând întreaga societate pentru decenii, pe mâna DNA, în calitate, deja, de suspecți. În urmă cu puțini ani priveau la televizor măcelul celor care îndrăzneau, probabil cu paharele de șampanie scumpă în mână. Azi, cu ochii injectați de sânge, între furie, sperietură și lașitate, aruncați în propriul lor iad”, scrie, pe Facebook, avocatul Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD.

„Povestea e cu mult mai sinistră. Cum au ajuns generali? Cine le-a dat puterea discreționară de a distruge vieți și a transforma actul de justiție în ”câmp tactic”, un experiment Pitești la nivel național, de condamnare la moarte a unei întregi societăți? Acești imbecili, care-au fost doar niște unelte, fără conștiință, s-au crezut importanți.

Aviz tuturor celor care-au slujit nedreptatea, pentru că dreptatea este a lui Dumnezeu! Pentru Coldea și Dumbravă, expuși astăzi, fără Dumnezeu: își trăiesc azi propriul iad aici, pe pământ”, scrie Pavelescu.

Articolul Aurelian Pavelescu: „Cum au ajuns generali aceşti siniştri Coldea şi Dumbravă? Cine le-a dat puterea discreționară de a distruge vieți și a transforma actul de justiție în ”câmp tactic”, un experiment Pitești la nivel național, de condamnare la moarte a unei întregi societăți? Acești imbecili, care-au fost doar niște unelte, fără conștiință, s-au crezut importanți” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks