test
AcasăStiri generaleBacău: Lucian-Gabriel Bogdănel a fost învestit în funcţia de prefect

Bacău: Lucian-Gabriel Bogdănel a fost învestit în funcţia de prefect

Social-democratul Lucian-Gabriel Bogdănel a fost învestit, joi, în funcţia de prefect al judeţului Bacău.

Lucian-Gabriel Bogdănel a fost numit ca prefect în locului Tudoriţei Lungu (PNL) care, tot joi, a fost învestită în funcţia de subprefect.

‘Prioritatea zero este pregătirea valului cinci al pandemiei şi ieşirea din sezonul rece, care deocamdată se arată a fi clement cu noi pentru că nu sunt nici ninsori, nici temperaturi critice. Alte trei priorităţi sunt implementarea aplicaţiei POIM – aproximativ 500 milioane euro investiţii în apă şi canalizare în 41 UAT, inclusiv în municipiul Bacău. De asemenea, toate posibilităţile de conectare ale Moldovei şi judeţului Bacău cu restul ţării şi, nu în ultimul rând, complementarizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă cu clădirea Spitalul Municipal, care să devină pavilionul municipal al acestui spital’, a declarat, într-o conferinţă de presă, prefectul Lucian-Gabriel Bogdănel.

Noul prefect a fost propus şi susţinut de organizaţia PSD Bacău.

‘Are multe argumente care ne îndreptăţesc să fim convinşi că va face faţă cu brio acestei provocări’, a declarat preşedintele PSD Bacău, eurodeputatul Dragoş Benea.

Lucian-Gabriel Bogdănel a fost jurnalist mai bine de 10 ani iar 4 ani a fost director al trustului de presă ‘Deşteptarea’.

În anul 2016 a fost numit consilier al primarului de Bacău.

În anul 2019 a fost numit consilier la cabinetul eurodeputatului Dragoş Benea, preşedinte al PSD Bacău.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks