test
AcasăStiri generaleBărbat de 64 de ani, decedat într-un accident în municipiul Braşov; alte...

Bărbat de 64 de ani, decedat într-un accident în municipiul Braşov; alte cinci persoane au fost rănite

Un bărbat de 64 de ani a murit, iar alte cinci persoane, printre care o adolescentă de 16 ani, au fost rănite sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc în municipiul Braşov, au anunţat ISU şi IPJ.

Accidentul – care a constat în intrarea în coliziune a două maşini – s-a petrecut pe Bulevardul Saturn, o arteră circulată a oraşului, iar în urma acestuia, traficul în zonă a fost restricţionat, fiind afectată total circulaţia transportului în comun pentru câteva zeci de minute.

Conform ISU Braşov, la sosirea salvatorilor la faţa locului, dintre cele şase victime, două erau încarcerate, una – bărbatul de 64 de ani – fiind în stop cardio-respirator.

‘Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, persoana de sex masculin în vârstă de 64 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. Celelalte cinci victime sunt conştiente şi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Dintre acestea, o persoană de sex feminin, în vârstă de 16 ani, a suferit un traumatism cranio-facial şi un traumatism la coloană şi a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov’, a transmis ISU Braşov.

Potrivit IPJ, poliţiştii rutieri urmează să stabilească cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Conform purtătorului de cuvânt al RATBv (operatorul local de transport în comun), Silviu Ştefan, au fost blocate autobuzele care circulă spre terminalul Saturn, fiind afectate mai multe linii (6, 8, 21, 23, 22), pe care iniţial traficul a fost blocat total, iar ulterior s-a circulat alternativ, pe o singură bandă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks