AcasăStiri generaleBihor: Doi bărbaţi, arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant în...

Bihor: Doi bărbaţi, arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce vindeau canabis

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au fost prinşi în flagrant, în extravilanul localităţii Sînicolau de Munte, în timp ce încercau să vândă aproximativ 300 de grame de canabis, informează, miercuri, DIICOT Oradea.

Potrivit sursei citate, acea cantitate de droguri era pusă la vânzare pentru suma de 8.800 de lei.

Ulterior flagrantului, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării 848 grame canabis, împachetat în pungi vidate, suma de 5.000 lei şi un telefon mobil.

Inculpaţii, care sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, au fost reţinuţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 zile.

Activităţile judiciare au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks