Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleBihor: Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară Enjoy Music Băile Felix, la a...

Bihor: Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară Enjoy Music Băile Felix, la a doua ediţie

A doua ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară ‘Enjoy Music’ va aduce în concurs 80 de copii şi tineri cu vârste cuprinse între 4 şi 19 ani din întreaga ţară, printre care şi o fetiţă din Serbia, urmând să aibă loc în perioada 26-28 august, în staţiunea Băile Felix, în piaţeta de lângă ştrandul Apollo.

‘Acest eveniment urmăreşte atât susţinerea şi promovarea tinerelor talente, cât şi promovarea staţiunii balneare Băile Felix şi a atracţiilor turistice din zonă. Ne dorim ca acest festival să devină o rampă de lansare pentru tinerii pasionaţi de muzică, prin intermediul căruia să îşi antreneze abilitatea de a se evalua şi de a-şi înţelege potenţialul în direcţia dezvoltării unei cariere muzicale. Mai mult de atât, Festivalul Internaţional Enjoy Music a creat contextul potrivit pentru networking între participanţi, profesori, compozitori şi producători, facilitând lansarea unor colaborări fructuoase,’ se arată în comunicatul Asociaţiei Enjoy Music.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Enjoy Music, în parteneriat cu Primăria comunei Sânmartin, Liceul Tehnologic ‘Felix’ şi Asociaţia de Promovare a Turismului în Staţiunile Băile Felix şi Băile 1 Mai. Intrarea la festival este liberă.

Programul festivalului cuprinde o serie de concerte în cadrul deschiderii oficiale de vineri, de la ora 19,30, precum şi în gala de premiere de duminică, de la ora 12,30.

În deschiderea oficială a festivalului, vineri seară, de la 19,30, vor cânta: Paula Seling, Luminiţa Anghel, Nico, Aurelian Temişan, Monica Anghel, Lil Rose, Ovidiu Lazăr, Cristina Pantea, Natalia Bendre, Rebeca Moje, Cristina Felappi, Georgiana Caba, Alesia Vasile, Corul şi Grupul Enjoy Music, Grupul de chitarişti Floare de Lotus Sânmartin.

Ziua de sâmbătă va fi dedicată competiţiei muzicale a tinerilor solişti sau a grupurilor, cu vârste cuprinse între 4 şi 19 ani. Seara, va concerta Ovidiu Anton, de la ora 20,30, în deschidere urmând să cânte Natalia Bendre, elevă a şcolii Enjoy Music.

În Gala de premiere, ce va avea loc duminică seara, vor cânta câştigătorii premiilor 1 şi ai celor 4 trofee alături de artiştii: Monica Anghel, Nico, Luminiţa Anghel, Aurelian Temişan, Ovidiu Anton, Grupul Enjoy Music, Natalia Bendre şi Cristina Pantea.

‘Festivalul Enjoy Music este diferit’, afirmă organizatorii în comunicat, ‘deoarece se remarcă în primul rând prin juriul de excepţie format din specialişti în domeniul muzical, cu renume naţional şi internaţional, artişti, compozitori, producători, dirijori: Andrei Tudor – preşedintele juriului, Jurij Ricotti şi Francesco Morettini (Italia), Paula Seling, Ovidiu Anton, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Nico, Aurelian Temişan (România) şi Zorica Ninkovic (Serbia). Un alt atu al acestui festival este oferit de către numărul impresionant de copii şi tineri din întreaga ţară înscrişi la preselecţii, considerând acest festival o experienţă unică, de la care nu ar putea să lipsească.’

Concursul va avea premii pe măsură pentru tinerii talentaţi: marele trofeu al festivalului – o sesiune de compoziţie la studioul DeMoga Music Bucureşti, în timp ce restul premiilor sunt în valoare de peste 40.000 de lei.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks