Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleBistriţa-Năsăud: Bărbat de 40 ani, accidentat mortal în pădure de un copac

Bistriţa-Năsăud: Bărbat de 40 ani, accidentat mortal în pădure de un copac

Un bărbat de 40 de ani, angajat al unei societăţi comerciale din domeniul exploatării forestiere, a fost accidentat mortal, luni, de un copac, în timp ce se afla la muncă într-o pădure de pe raza comunei Lunca Ilvei, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Zona în care s-a produs accidentul, situată în Munţii Bârgăului, este una greu accesibilă.

La caz au fost mobilizate un echipaj de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă ale SMURD, un echipaj cu şenilată, precum şi un echipaj al Salvamont.

Serviciul Public Judeţean Salvamont Bistriţa-Năsăud a informat că, la momentul ajungerii echipajelor, victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, iar evacuarea s-a făcut cu ajutorul corzilor şi al tărgii UT-2000.

Ulterior, corpul neînsufleţit a fost preluat de echipajul cu şenilată, pentru a fi transportat până în zona cu acces auto.

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă şi va fi sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, care va stabili dacă au fost respectate normele privind securitatea în muncă. AGERPRES / (AS – autor: Tina Dumitrescu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks