AcasăStiri generaleBotoşani: Colete cu ţigări de contrabandă, aruncate dintr-o maşină urmărită de poliţiştii...

Botoşani: Colete cu ţigări de contrabandă, aruncate dintr-o maşină urmărită de poliţiştii de frontieră

Mai multe colete care conţineau 4.500 de pachete de ţigări de contrabandă au fost aruncate dintr-o maşină, în timp ce era urmărită de un echipaj al Poliţiei de Frontieră din Botoşani, au anunţat, vineri, reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani.

Potrivit acestora, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, împreună cu cei din cadrul STPF Botoşani, au observat, în timpul unei misiuni comune, un autoturism de culoare închisă ce se deplasa cu viteză pe DN24C, pe raza localităţii de frontieră Româneşti.

În momentul observării echipajului poliţiei de frontieră, conducătorul autoturismului a mărit viteza de deplasare, virând pe un drum agricol, unde a abandonat mai multe colete voluminoase.

‘La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în acele colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 90.000 de ţigarete (4.500 de pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova, în valoare totală de 45.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor’, au precizat oficialii STPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează, în acest caz, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks