Acasă93Botoşani: Primele şase apartamente dintr-un bloc ANL construit pentru medici, puse la...

Botoşani: Primele şase apartamente dintr-un bloc ANL construit pentru medici, puse la dispoziţia chiriaşilor

Primele şase apartamente construite pentru medicii din Botoşani, printr-un program finanţat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, au fost puse, joi, la dispoziţia cadrelor medicale, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Doina Federovici.

Potrivit sursei citate, repartizarea locuinţelor din blocul de pe strada Ştefan cel Mare a fost făcută în baza unei proceduri aprobate de CJ.

‘Am promis că vom face tot ceea ce ne stă legal în puteri pentru a rezolva o parte din problemele cadrelor medicale, pentru a face atractiv sistemul sanitar botoşănean pentru tinerii specialişti, şi iată că astăzi se materializează unul dintre demersurile făcute de către CJ. Primii specialişti în sănătate au primit cheile de la locuinţele ANL ridicate în blocul din strada Ştefan cel Mare’, a declarat Doina Federovici.

Oficialul CJ precizează că procesul de repartizare va continua, în următoarea şedinţă a CJ urmând să fie aprobată repartizarea a încă două dosare.

Blocul de locuinţe pentru specialiştii din sănătate are 20 de apartamente, dintre care 15 cu două camere şi cinci cu o cameră. De aceste locuinţe pot beneficia medicii rezidenţi şi medicii specialişti chiar dacă au împlinit deja vârsta de 35 de ani. AGERPRES / (AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks