AcasăStiri generaleBraşov: Grădina Zoologică va sărbători cei doi panda roşii pe care îi...

Braşov: Grădina Zoologică va sărbători cei doi panda roşii pe care îi găzduieşte de ziua internaţională a speciei

Gradina Zoologică Braşov va sărbători joi, 21 septembrie, Ziua Internaţională a Red Panda, prilej cu care a pregătit pentru cei interesaţi o serie de activităţi educaţionale.

‘Fiţi alături de Peggy şi Benjamin, cei doi panda roşii de la Zoo Braşov, între orele 11,00 şi 16,00, în zona adăpostului lor, unde vor avea loc diverse ateliere şi activităţi educaţionale care vă vor ajuta să aflaţi numeroase lucruri interesante despre aceste animale drăguţe. Alături de ei vor fi şi colegii noştri, care vă vor răspunde întrebărilor şi curiozităţilor pe care le aveţi legate de această specie’, a transmis, luni, conducerea Zoo Braşov.

După ce vor afla cauzele care au condus la micşorarea numărului de panda, participanţii la aceste activităţi vor fi încurajaţi să transmită un mesaj oamenilor pentru a salva această specie.

Ziua internaţională a acestei specii pe cale de dispariţie este sărbătorită la iniţiativa organizaţiei Red Panda Network.

Cele două exemplare de panda roşu au fost achiziţionate de Zoo Braşov în urmă cu doi ani. AGERPRES / (AS – autor: Diana Dumitru, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks