AcasăStiri generaleCameră: Contestaţiile celor şase deputaţi penalizaţi cu 50% din indemnizaţie au fost...

Cameră: Contestaţiile celor şase deputaţi penalizaţi cu 50% din indemnizaţie au fost respinse de plen

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi, în şedinţă secretă, contestaţiile deputaţilor AUR Ciprian-Titi Stoica, Ringo Dămureanu, Lilian Scripnic, Alin Coleşa, Sorin-Titus Muncaciu şi a deputatului neafiliat Dumitru Coarnă.

Contestaţiile au fost depuse după ce Comisia juridică a decis sancţionarea celor şase deputaţi cu 50% din indemnizaţie, pentru o perioadă de şase luni, în urma scandalului din plen din data de 10 mai.

Deputatul AUR Alin Coleşa a declarat după şedinţa de plen că respingerea contestaţiei nu îl va opri din a protesta de câte ori va considera necesar.

‘Au fost respins toate contestaţiile. Mai spun încă o dată că această sancţiune este ilegală, abuzivă, nedreaptă, atât în literă cât şi în duh, dar este o onoare mine că o pot suferi, pentru că protestul nostru a fost pentru apărarea intereselor poporului român. Este o onoare să pot suferi, chiar puţin, împreună şi pentru poporul român, reprezintă un dar şi o recunoaştere, cea mai bună recunoaştere din partea adversarilor şi nu ne va opri această sancţiune. Din contră, ne oferă o motivaţie şi o recunoaştere că suntem pe drumul cel bun’, a spus Alin Coleşa.

El a adăugat că împreună cu colegii săi de la AUR va decide dacă se va adresa instanţei de judecată sau nu.

‘Mă afectează această sancţiune, pentru că timp de 6 luni voi avea indemnizaţia înjumătăţită, dar sunt obişnuit cu puţin. Mergem înainte’, a afirmat acesta.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks