AcasăStiri generaleCamioanele care tranzitează PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, au de aşteptat 40 de minute

Camioanele care tranzitează PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, au de aşteptat 40 de minute

Camioanele care vor să iasă din România prin PTF Giurgiu-Ruse formează cozi de aproximativ cinci kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu şi au de aşteptat 40 de minute la controlul de frontieră.

‘Controlul documentelor pentru persoanele şi mărfurile care intră sau ies din România se desfăşoară normal la PTF Giurgiu-Ruse-Bulgaria, dar numărul camioanelor care au tranzitat frontiera a crescut faţă de aproximativ 800 într-o zi obişnuită. Astfel, în ultimele 24 de ore au ieşit din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, un număr de 1.169 de camioane, 248 de turisme, 12 autocare, 291 de microbuze şi 2.319 persoane, iar pe sensul de intrare în România s-au prezentat la controlul de frontieră un număr de 1.052 de camioane, 264 de autoturisme, 25 de autocare, 378 de microbuze şi 2.903 persoane’, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la PTF Giurgiu-Ruse este de 40 de minute pentru camioane atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de zece minute la autoturisme atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks