Ciolacu, întrebat dacă îl va contacta pe Dragnea: Ca om este posibil să fac acest lucru

0
17

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nu-l va contacta pe Liviu Dragnea ‘din postura de preşedinte al partidului’, fiind posibil să facă acest lucru ‘ca om’.

‘Nu, în acest moment nu avem… Ca şi om este posibil să fac acest lucru. Nu din postura de preşedinte al partidului’, a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă, întrebat dacă îl va contacta pe Liviu Dragnea după ce acesta va ieşi din închisoare.

Întrebat dacă Liviu Dragnea mai are loc în PSD, aşa cum a afirmat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, Ciolacu a spus: ‘Presupun că domnul Dîncu se referea juridic’.

‘Haideţi să vedem, e dreptul constituţional al domnului Liviu Dragnea să ceară eliberarea condiţionată. Presupun că nu este singurul român care a solicitat acest lucru aflat în situaţia respectivă. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cât timp nu are voie să facă interdicţiile cetăţeneşti, cât timp n-are voie să facă politică, dacă exista aşa ceva. E o discuţie care nu-şi are rostul în acest moment’, a adăugat liderul PSD.

Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieşirea din detenţie mai devreme a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, constatând că sunt îndeplinite toate condiţiile legale, a anunţat, miercuri, avocatul Flavia Teodosiu.

Ea a susţinut, într-o declaraţie acordată AGERPRES, că Dragnea ar fi intrat în comisie în luna februarie dacă nu i s-ar fi ‘încălcat’ dreptul la muncă.

Fostul lider al PSD a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiţionat din închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Sursa: AGERPRESS