AcasăPoliticaCiolacu: Nicuşor Dan nu a construit nimic în Bucureşti; s-a luptat cu...

Ciolacu: Nicuşor Dan nu a construit nimic în Bucureşti; s-a luptat cu tot felul de închipuiri

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a apreciat, luni, că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, „nu a construit nimic” în mandatul de patru ani şi că „s-a luptat cu tot felul de închipuiri”, scrie Agerpres.

„Părerea mea este că domnul Nicuşor Dan a pierdut patru ani. Şi el, şi bucureştenii, şi România. Totuşi, capitala României e motorul ţării. S-a luptat cu tot felul de închipuiri, de constructori, de hoţi, de parcuri… Am văzut nişte procese pierdute, în timp, la fel discutabile. Omul nu a construit nimic în Bucureşti. Apa caldă e în colaps, transporturile… Plecăm de la ideea că domnul Nicuşor Dan trebuie să plece acasă. Să vină un primar care se pricepe, căruia îi place să facă administraţie. Din punctul meu de vedere, lui Nicuşor Dan nici nu îi place să facă administraţie. El are acum un orgoliu, cred”, a afirmat Ciolacu, la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că Gabriela Firea şi Sebastian Burduja sunt liderii filialelor PSD, respectiv PNL din Capitală şi că, în mod tradiţional, preşedinţii de organizaţii sunt şi candidaţi. Pe de altă parte, Ciolacu a menţionat că în cazul în care cei doi vor candida pentru PMB, există riscul de a „creşte şansele” unui câştig pentru Nicuşor Dan.

„Am zis hai să facem un sondaj de opinie. Asta arată şi faptul că cele două partide nu au avut ceva ascuns. Nu e o bâlbâială la decizie. Şi eu, şi domnul Nicolae Ciucă ne dorim să găsim persoana cea mai potrivită şi persoana cea mai compatibilă cu ambele electorate: şi al PSD, şi al PNL, fiindcă atunci când a fost compatibilitatea între electoratele USR şi PNL erau două electorate de dreapta. Nu era un electorat de stânga şi unul de dreapta. Deci, nu am avut nimic de ascuns. Nu a fost ceva împotriva cuiva… să nu fie doamna Firea, să nu fie Burduja, să nu fie Piedone… Primarul de la Sectorul 5 e un primar bun, se vede în Sectorul 5 ceva. Băluţă e un primar bun. Haideţi să vedem care dintre ei au compatibilitatea cea mai bună între cele două electorate şi aceea va fi decizia”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Articolul Ciolacu: Nicuşor Dan nu a construit nimic în Bucureşti; s-a luptat cu tot felul de închipuiri apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks