Ciolacu: Nu am auzit pe nimeni să ceară demisia ministrului Budăi

0
104

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Războieni, în judeţul Iaşi, că el nu a auzit pe nimeni să solicite demiterea ministrului Muncii, Marius Budăi, liderul PSD menţionând că acesta face ceea ce e scris în programul de guvernare.

‘Nu am auzit pe nimeni să ceară demisia ministrului Budăi. Prim-ministrul are calitatea de a face evaluarea unui ministru. Dacă vreţi o părere personală, domnul Marius Budăi face exact ce este scris în programul de guvernare şi ceea ce PSD a promis românilor’, a afirmat liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

El a fost întrebat de un jurnalist ce le transmite acelor liberali care au cerut demisia ministrului Muncii, Marius Budăi.

De asemenea, liderul PSD a fost întrebat care este opinia sa privind poziţionarea premierului Nicolae Ciucă în favoarea ministrului Budăi, nu şi în favoarea ministrului Energiei, Virgil Popescu, el răspunzând că această afirmaţie ‘este o speculaţie’.

Marcel Ciolacu a mai adăugat că ‘e normal ca premierul să îşi coordoneze guvernul, şi nu coaliţia’.

‘Am ieşit din acea logică în care preşedinţii de partid confundau, vi-l amintesc pe domnul Barna, o coaliţie politică cu Guvernul României. În acest moment există o coaliţie politică şi Guvernul României. Miniştrii, când intră în Guvernul României, sunt miniştri membri ai Guvernului României’, a mai spus preşedintele PSD. AGERPRES / (A – autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS