Acasă55Cioloş: PNL şi PSD să o retragă imediat pe Laura Vicol de...

Cioloş: PNL şi PSD să o retragă imediat pe Laura Vicol de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, le solicită liderilor PNL şi PSD ‘să o retragă imediat pe avocata interlopilor, Laura Vicol, de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor’.

‘Le cer preşedinţilor PNL şi PSD, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, să o retragă imediat pe avocata interlopilor, Laura Vicol, de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor. Alegerea făcută de PNL şi PSD este un afront inimaginabil la ideea de dreptate în România şi aduce în fruntea unei comisii care trebuie să coordoneze dezbaterile pe reforma Legilor Justiţiei un personaj care a susţinut desfiinţarea DNA şi întărirea Secţiei speciale’, a scris Dacian Cioloş, vineri seara, pe Facebook.

El a adăugat că ‘noua preşedintă girată de PNL şi PSD a făcut parte dintr-un partid extremist, antieuropean şi suveranist condus de Sebastian Ghiţă, un personaj care încă fuge de Justiţie’.

‘Domnilor Cîţu şi Ciolacu, sper că înţelegeţi că semnalul dat prin această numire este unul de întoarcere într-o zonă cenuşie a Justiţiei, împotriva recomandărilor UE şi că vă asumaţi toate consecinţele pentru direcţia iliberală în care duceţi România’, a completat Dacian Cioloş.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks