AcasăPoliticaCîrstoiu: Indolența lui Nicușor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale...

Cîrstoiu: Indolența lui Nicușor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, anunță că a fost miercuri cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, să vadă cum a ridicat un parc nou și modern într-un oraș în care „indolența lui Nicușor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei”.

„Parcul Liniei a crescut din mizeria care sufoca de mulți ani această zonă și este un exemplu că în București chiar se poate! 

Și asta fiindcă Sectorul 6 are un primar cu viziune și gândire sănătoasă. Spre deosebire de Nicușor Dan, primarul Ciucu nu s-a închis în birou, nu s-a blocat în proiecte fantasmagorice și nici n-a dat din umeri neputincios. S-a pus pe treabă și a făcut proiecte noi, care acum se văd în teren. 

În schimb, la Primăria Capitalei, după patru ani de mandat avem ZERO parcuri noi, iar cele emblematice sunt într-o stare deplorabilă! 

Abia aștept să construiesc alături de Ciprian Ciucu și #echipa PSD-PNL la Primăria Generală și la primăriile de sector proiecte care să transforme cu adevărat Bucureștiul într-o metropolă de nivel european”, a scris Cîrstoiu, pe Facebook.

Articolul Cîrstoiu: Indolența lui Nicușor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks