Cîţu cere o situaţie privind implicarea PMB şi a spitalelor din subordine în gestionarea valului 4 al pandemiei de COVID

0
58

Prim-ministrul Florin Cîţu cerut marţi o situaţie privind implicarea Primăriei Capitalei şi a spitalelor din subordine, în contextul valului 4 al pandemiei de COVID.

‘Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei şi vreau şi o situaţie, în orele următoare, să vedem cum este implicată PMB şi spitalele din subordinea Primăriei Capitalei în acest val 4’, a spus premierul.

Florin Cîţu a reamintit că o parte dintre spitalele din Capitală se află în subordinea Municipalităţii, nu a Ministerului Sănătăţii.

Precizările au fost făcute în cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii, la care iau parte şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică, managerii de spitale, şefii secţiilor ATI, UPU, reprezentanţii ISU şi cei ai ASSMB. Tema videoconferinţei o reprezintă situaţia paturilor la ATI COVID în Capitală şi în ţară. La videoconferinţă participă şi ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Sursa: AGERPRESS