test
AcasăPoliticaCiucă: Am traversat împreună unul dintre cei mai grei ani din ultima...

Ciucă: Am traversat împreună unul dintre cei mai grei ani din ultima vreme

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, în mesajul de Anul Nou, că am traversat împreună unul dintre cei mai grei ani din ultima vreme, afirmând că a avut două linii de efort major – să conducă Guvernul de coaliţie pentru a gestiona crizele şi să intensifice proiectele prin care România să îşi dezvolte economia.

”Vremurile grele îi aduc pe oameni mai aproape. Iar anul care se încheie ne-a dat multe motive să ne dovedim solidaritatea. Împreună am trecut prin provocări greu de imaginat. Ca popor încercat de istorie, de data aceasta, am reuşit, fiind uniţi, să facem mai mult decât să rezistăm. Astăzi, puterea mobilizării noastre este recunoscută şi apreciată în întreaga lume. Pentru că românii au devenit un exemplu, iar calităţile lor au trecut dincolo de graniţe. Am traversat, împreună, unul dintre cei mai grei ani din ultima vreme. Anul care ne-a pus gospodăriile şi economia sub povara unei crize dificile. Ne-a adus pentru prima oară după multă vreme războiul aproape de graniţele noastre. Secetă, preţuri mari la energie şi gaze, dar şi inflaţie”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Guvernul a generat una dintre ”cele mai mari creşteri la nivel european”, a spus premierul.

”Intrăm în Noul An cu speranţa că va fi unul mai bun. Că noi vom reuşi să fim mai buni, mai atenţi cu cei din jur, valorificând oportunităţile care vin şi gestionând responsabil provocările. Nu vor lipsi nici unele, nici altele. Guvernul României va continua să protejeze interesele cetăţenilor, să sprijine economia şi să aibă grijă de cei vulnerabili. Vom consolida poziţia noastră alături de partenerii europeni şi aliaţii din NATO, consolidând parteneriatul strategic cu Statele Unite. Investiţiile în educaţie, sănătate, transporturi, digitalizare şi mediu vor transforma România, apropiindu-ne şi mai mult de modelul de dezvoltare occidental”, a transmis Ciucă.

Premierul a precizat că a avut două linii de efort major: să conducă Guvernul de coaliţie pentru a gestiona crizele şi să intensifice proiectele prin care ţara noastră să îşi dezvolte economia.

”Asigurând acest echilibru, vom putea oferi tinerilor noştri un model de dezvoltare rezilient şi performant. În prag de An Nou, vă doresc tuturor sănătate şi bucurii alături de cei dragi! La mulţi ani!”, a conchis șeful Executivului.

Articolul Ciucă: Am traversat împreună unul dintre cei mai grei ani din ultima vreme apare prima dată în Ecopolitic.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks