Free Porn
xbporn
Acasă55Ciucă: Implementarea PNRR este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază

Ciucă: Implementarea PNRR este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază

Implementarea PNRR este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază, a subliniat, joi, premierul Nicolae Ciucă, adăugând că nu va accepta întârzieri în derularea obiectivelor ce trebuie îndeplinite pentru ca România să primească la timp toate tranşele din Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă.

‘Implementarea Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază. După prima tranşă din PNRR, în cuantum de 1,851 miliarde de euro din prefinanţarea totală de 3,793 miliarde euro din valoarea contribuţiei financiare pe anul 2021, aparatul guvernamental va începe imediat reformele şi investiţiile la care ne-am angajat. Nu voi accepta întârzieri în derularea obiectivelor ce trebuie îndeplinite pentru a primi la timp toate tranşele din Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, în suma totală de 29,2 miliarde de euro’, a afirmat Nicolae Ciucă, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Guvernului.

Anterior, Guvernul a anunţat printr-un comunicat că joi România primeşte prima tranşă din PNRR, în cuantum de 1,851 miliarde euro din prefinanţarea totală de 3,793 miliarde euro din valoarea contribuţiei financiare pe anul 2021.

Conform comunicatului, până la finalul anului, ţara noastră va primi şi împrumutul de prefinanţare, în cuantum de 1,942 miliarde euro.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks