test
AcasăPoliticaClaudiu Târziu: Pe 9 iunie, alegerea va fi între libertate și sclavie,...

Claudiu Târziu: Pe 9 iunie, alegerea va fi între libertate și sclavie, suveranitate și vasalitate, demnitate și umilință, pace și război, viață și moarte

„Am mai afirmat și o repet: pe data de 9 iunie, alegerea va fi între libertate și sclavie, suveranitate și vasalitate, demnitate și umilință, pace și război, viață și moarte. Doamne-ajută!”, scrie, pe Facebook, senatorul AUR, Claudiu Târziu.
El menţionează că AUR duce o bătălie crâncenă pentru a combate „politicile nenorocite ale stîngii globaliste și a răpune acest monstru”.
„În Senat, AUR a fost singurul partid care s-a împotrivit prin vot unei Comunicări (COM) a Comisiei Europene referitoare la “Pactul privind migrația și azilul”. Acest infam Pact va deschide larg porțile Europei unor valuri uriașe de imigranți și va obliga statele-membre să îi accepte cu brațele deschise, în caz contrar riscând sancțiuni drastice. Aceasta nu este “solidaritate” și nici “respect pentru drepturile omului”, ci o trădare a propriilor cetățeni și un foarte grav aport la distrugerea cu program a propriei civilizații”, mai spune Claudiu Târziu.

Articolul Claudiu Târziu: Pe 9 iunie, alegerea va fi între libertate și sclavie, suveranitate și vasalitate, demnitate și umilință, pace și război, viață și moarte apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks