Clotilde Armand: Primele echipamente specializate de încălzire pentru cartierul Aviaţiei au fost instalate

0
383

Primele echipamente specializate de încălzire pentru cartierul Aviaţiei au fost instalate, a anunţat, luni, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

‘Chiar dacă o mare parte din angajaţii ‘de la stat’ au o minivacanţă în aceste zile, să ştiţi că noi nu stăm deloc. Pentru că nu munceşte nimeni în locul nostru. Astăzi am reuşit să instalăm primele echipamente specializate de încălzire pentru cartierul Aviaţiei. Deşi noi nu avem atribuţii în acest domeniu, nu puteam să stăm cu mâinile în sân în timp ce locuitorii cartierului Aviaţiei îngheaţă în casă sau nu beneficiază de apă caldă la temperatura optimă în condiţiile avariilor frecvente la reţea cauzate de nerealizarea la momentul oportun, de către fostele administraţii ale Bucureştiului, a investiţiilor în reabilitarea reţelei termice din Capitală. Conectarea unor echipamente specializate pentru încălzit apa la punctele termoenergetice cu probleme este soluţia propusă de mine împreună cu specialiştii din primărie şi Compania Municipală Termoenergetica’, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a menţionat că a început cu cartierul Aviaţiei şi va continua amplasarea acestor echipamente acolo unde este nevoie. ‘Vrem ca din această iarnă toţi locuitorii sectorului să nu mai aibă probleme cu alimentarea cu apă caldă şi cu încălzirea’, a adăugat Clotilde Armand.

Sursa: AGERPRESS