Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleCluj: Droguri de mare risc, descoperite în maşina unei femei, în trafic

Cluj: Droguri de mare risc, descoperite în maşina unei femei, în trafic

O femeie de 37 de ani a fost reţinută, după ce în maşina sa au fost descoperite droguri de mare risc.

‘Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat percheziţii domiciliare într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Astfel, în seara de 27 septembrie 2023, poliţiştii Poliţiei Municipiului Cluj Napoca – Biroul Rutier, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de o femeie, descoperind, astfel, peste 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut şi sub denumirea de cristal), disimulat în compartimentul roţii de rezervă’, se arată într-un comunicat trimis, joi, de IGPR.

Potrivit sursei citate, în urma celor 4 percheziţii domiciliare efectuate joi, în judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost descoperite şi ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme şi alte mijloace de probă.

‘La data de 28 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a femeii, de 37 de ani, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Activităţile au fost realizate cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud şi al luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud – Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie’, se mai arată în comunicatul IGPR.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks