test
AcasăStiri generaleCNA: Somaţie publică pentru 38 de societăţi; nu au depus la termen...

CNA: Somaţie publică pentru 38 de societăţi; nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat, miercuri, cu câte o somaţie publică 38 de societăţi deoarece nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie.

Potrivit unui comunicat al CNA, transmis joi AGERPRES, întrunit în şedinţă publică, Consiliul a analizat situaţia întocmită de Direcţia Control privind distribuitorii de servicii de programe care nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie, respectiv până la data de 3 martie.

La finalul dezbaterilor, CNA a decis să sancţioneze cu câte o somaţie publică 38 de societăţi, dând termen de intrare în legalitate 31 martie.

Lista societăţilor poate fi consultată accesând link-ul https://cna.ro/IMG/pdf/Lista_distribuitori_oferte_neactualizate_16.03.22.pdf.

În termen de 30 de zile de la publicarea listei must carry, distribuitorii de servicii de programe au obligaţia să introducă în oferta lor serviciile de programe care îndeplinesc condiţiile regimului must carry şi să depună la CNA anexa prevăzută, potrivit Deciziei CNA nr. 72/2012.

Tot miercuri, CNA a aprobat solicitările de licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice ale societăţilor Best Mixmedia SRL din Câmpina pentru serviciul de programe Disco Mix din Bucureşti şi Ardelean Production Media SRL pentru serviciul de programe Bihor TV din Oradea.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks