Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleComisia juridică din Senat: Raport favorabil pentru reprezentanţii Ministerului Justiţiei în Consiliul...

Comisia juridică din Senat: Raport favorabil pentru reprezentanţii Ministerului Justiţiei în Consiliul Naţional de Integritate

Comisia juridică din Senat a dat, marţi, aviz favorabil pentru cei doi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei nominalizaţi pentru ocuparea funcţiilor de membru titular şi supleant în cadrul Consiliului Naţional de Integritate.

Ilinca – Iulia Ilie a fost nominalizată pentru ocuparea funcţiei de membru titular al CNI, iar Zenaida Guiu pentru cea de membru supleant.

Plenul Senatului a adoptat săptămâna trecută propunerea PSD de revocare din funcţia de membru al Consiliului Naţional de Integritate a preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, liberalul Alin Nica, pentru motivul că s-ar afla în conflict de interese.

Potrivit punctului de vedere al Comisiei juridice, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat pe 25 ianuarie Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa unor indicii că Alin Nica ar fi săvârşit infracţiunea de conflict de interese prin folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks