AcasăStiri generaleCompact, Cargo şi Coma - în lineup-ul Festivalului 'Iubim 2 Roţi'

Compact, Cargo şi Coma – în lineup-ul Festivalului ‘Iubim 2 Roţi’

Festivalul ‘Iubim 2 Roţi’ revine, după o absenţă de doi ani, cu cea de-a VIII-a ediţie, care se va desfăşura în perioada 27-29 mai pe insula Fundeni din Capitală (Aleea Tibiscum).

Potrivit paginii de Facebook a festivalului, pe scena evenimentului vor urca trupele Compact şi Cargo – pe 27 mai, Bucovina, Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra – pe 28 mai şi Coma şi Alternosfera – pe 29 mai.

‘Festivalul creat şi crescut din pasiune revine după 2 ani de absenţă. 3 zile de muzică bună, de regăsire şi eliberare, pe insula anti-urbană din oraş!’, informează sursa citată.

Din atmosfera evenimentului nu vor lipsi parada moto, zone de food&drinks şi relaxare, camping, ‘toate cu misiunea de a goni rutina şi a reinventa weekendul bucureştean’.

Primele bilete online sunt disponibile exclusiv prin AmBilet.ro la preţurile de 220 lei – abonament Early Bird (primele 100); 270 lei – abonament Presale (reducere până pe data de 22 mai, inclusiv); 310 lei – abonament normal (preţ după 22 mai, atât online cât şi la intrare) şi 100 lei – bilet Presale pentru o zi (reducere până pe data de 22 mai, inclusiv); 120 lei – bilet pentru o zi (preţ după 22 mai, atât online, cât şi la intrare).

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks