asd
AcasăStiri generaleConcubinul mamei fetei de 12 ani, care a fost găsită decedată în...

Concubinul mamei fetei de 12 ani, care a fost găsită decedată în lada canapelei, prins în Olanda

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, sâmbătă, că, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, a fost depistat în Ţările de Jos un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional pentru omor.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că ar fi vorba despre Ilie-Marcel Serbuc – concubinul mamei fetei de 12 ani, care a fost găsită decedată în lada unei canapele dintr-un apartament din Capitală.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, în urma cooperării poliţieneşti dintre Poliţia Română şi autorităţile din Regatul Ţărilor de Jos, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, sâmbătă, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional pentru omor.

‘Acesta a fost depistat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, în ţara respectivă, urmând a se desfăşura în continuare procedura de predare către România’, precizează sursa citată.

La data de 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfăcut, constatându-se că ‘în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă’.

Mama fetei de 12 ani a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului, femeia a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor, iar din aceasta nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei.

Concubinul ei, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria ‘periculos’, ultimele informaţii fiind că se află în Olanda.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai. Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks