AcasăStiri generaleConstanţa: Doi sirieni, depistaţi de poliţişti ascunşi într-un autocamion încărcat cu deodorante...

Constanţa: Doi sirieni, depistaţi de poliţişti ascunşi într-un autocamion încărcat cu deodorante pentru Ucraina

Doi cetăţeni sirieni au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră, la Negru Vodă, ascunşi în semiremorca unui autocamion încărcat cu deodorante, condus de un bărbat din Ucraina, a informat, luni, Garda de Coastă.

Autovehiculul intra în România, din Bulgaria, transportând marfa din Turcia.

‘S-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean ucrainean, care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu deodorante, din Turcia pentru Ucraina. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră români, împreună cu poliţiştii de frontieră bulgari, în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi doi cetăţeni străini. În urma verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 24, respectiv 29 ani’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Persoanele respective au fost preluate, în baza acordului de readmisie între România şi Republica Bulgaria, de către autorităţile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks