AcasăStiri generaleConstanţa: Doi suspecţi de aruncarea în aer a bancomatului de la Pavilionul...

Constanţa: Doi suspecţi de aruncarea în aer a bancomatului de la Pavilionul Expoziţional, audiaţi

Două persoane, suspectate de aruncarea în aer a bancomatului de la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, faptă comisă în noaptea de luni spre marţi, sunt audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Suspecţii, un bărbat şi o femeie, sunt bănuiţi că ar fi autorii aruncării în aer a unui alt bancomat, în localitatea Castelu, şi a unei tentative, prin acelaşi mod de operare, în staţiunea Mamaia.

‘În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanţa, amplasat în Pavilionul Expoziţional Constanţa şi ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiţi şi de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu şi a unei tentative, prin acelaşi mod de operare, comise în Mamaia’, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în prezent, bănuiţii se află la sediul IPJ în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

În noaptea de 17 spre 18 noiembrie, un bancomat a fost aruncat în aer în centrul localităţii Castelu.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks