AcasăStiri generaleConstanţa: Zeci de poliţişti protestează din cauza programului de lucru pe care...

Constanţa: Zeci de poliţişti protestează din cauza programului de lucru pe care îl consideră haotic

Zeci de poliţişti din cadrul Sindicatului Europol protestează luni dimineaţă, la Constanţa, fiind nemulţumiţi de programul de lucru pe care îl consideră haotic.

Conform reprezentanţilor Europol – filiala Constanţa, poliţiştii protestează, între orele 9,00 şi 11,00, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean, după care se vor deplasa pe jos către Prefectură, fără a fi necesară devierea traficului rutier, unde vor protesta timp de o oră.

‘Scopul adunării publice îl constituie nemulţumirile manifestate referitor la încălcarea drepturilor privind planificarea în serviciu a poliţiştilor din cadrul structurii rutiere cât şi din cadrul unor structuri de ordine publică de la nivelul IPJ Constanţa’, au informat sindicaliştii.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de programul de lucru ‘haotic’ şi cer ture de 12 ore, nu de 8 ore aşa cum le-a impus conducerea Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Acţiunea de protest a poliţiştilor Europol fusese programată pe 27 noiembrie, dar a fost amânată din cauza vremii nefavorabile.

‘Având în vedere condiţiile meteo extreme de pe raza judeţului Constanţa dar şi faptul că poliţiştii sunt implicaţi în activităţile de salvare, reprogramăm protestul de mâine, 27.11.2023 pentru data de 04.12.2023’, informase Europol.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks