Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleCopaci doborâţi de vânt pe mai multe străzi din Bucureşti

Copaci doborâţi de vânt pe mai multe străzi din Bucureşti

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt în Bucureşti, marţi seara, fiind avariate două autoturisme şi gardul unei biserici.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), pe strada Piscului şi strada Mladinovici copacii au căzut peste două autoturisme, iar pe strada Ostrov, un arbore a fost doborât pe gardul unei biserici. De asemenea, pe străzile Zborului şi Radului au căzut doi arbori pe carosabil.

Un mesaj RO-ALERT pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov a fost transmis, marţi seara, în urma unei avertizări meteorologice Cod portocaliu.

‘ANM a emis o avertizare meteorologică Cod portocaliu pentru judeţul Ilfov în intervalul orar 21,30-23,00 şi pentru Bucureşti în intervalul orar 21,35-22,30. (…) Pentru avertizarea şi informarea populaţiei a fost emis mesaj RO-ALERT pentru Bucureşti şi jud. Ilfov’, a anunţat ISUBIF.

Conform avertizării meteo, sunt prognozate averse torenţiale peste 35-40 l/mp, intensificări ale vântului, grindină şi frecvente descărcări electrice.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks