Copaci doborâţi de vânt pe mai multe străzi din Bucureşti

0
209

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt în Bucureşti, marţi seara, fiind avariate două autoturisme şi gardul unei biserici.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), pe strada Piscului şi strada Mladinovici copacii au căzut peste două autoturisme, iar pe strada Ostrov, un arbore a fost doborât pe gardul unei biserici. De asemenea, pe străzile Zborului şi Radului au căzut doi arbori pe carosabil.

Un mesaj RO-ALERT pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov a fost transmis, marţi seara, în urma unei avertizări meteorologice Cod portocaliu.

‘ANM a emis o avertizare meteorologică Cod portocaliu pentru judeţul Ilfov în intervalul orar 21,30-23,00 şi pentru Bucureşti în intervalul orar 21,35-22,30. (…) Pentru avertizarea şi informarea populaţiei a fost emis mesaj RO-ALERT pentru Bucureşti şi jud. Ilfov’, a anunţat ISUBIF.

Conform avertizării meteo, sunt prognozate averse torenţiale peste 35-40 l/mp, intensificări ale vântului, grindină şi frecvente descărcări electrice.

Sursa: AGERPRESS