Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleCORECTURĂ la ştirea difuzată miercuri, la ora 9,18, pe fluxurile Cultură-Media şi...

CORECTURĂ la ştirea difuzată miercuri, la ora 9,18, pe fluxurile Cultură-Media şi Bucureşti

În ştirea cu titlul ”Chansons D’Amour’ cu tenorul Ştefan von Korch şi soprana Cristina Maria Oltean, miercuri, la Sala Dalles’, difuzată miercuri, la ora 9,18, pe fluxurile Cultură-Media şi Bucureşti, în titlu şi lead data spectacolului se modifică şi se va citi corect ‘3 februarie’.

Retransmitem ştirea în forma corectă:

‘Chansons D’Amour’ cu tenorul Ştefan von Korch şi soprana Cristina Maria Oltean, pe 3 februarie, la Sala Dalles

Bucureşti, 3 ian /Agerpres/ – Concertul ‘Chansons D’Amour’, cu tenorul Ştefan von Korch şi soprana Cristina Maria Oltean, va avea loc pe 3 februarie la Sala Dalles din Capitală.

Spectacolul va aduce pe scenă cele mai vibrante poveşti de dragoste şi momentele de maximă intensitate sentimentală din lirica universală şi din repertoriul pop-opera care vor fi celebrate în acest eveniment în care se contopesc rafinamentul, pasiunea şi emoţia, informează un comunicat transmis AGERPRES.

”Chansons D’Amour’ este un concept prezentat în premieră naţională, într-o atmosferă caldă, învăluitoare, prielnică celor îndrăgostiţi de muzică, dar şi de persoana de lângă. Concertul va însemna fragmente muzicale celebre din opere şi operete, dar şi melodii foarte cunoscute interpretate în manieră de cafe concert, într-un melanj la fel de ameţitor ca o poveste de dragoste’, a declarat tenorul Ştefan von Korch, citat în comunicat.

Setlistul concertului conţine acorduri de operă şi pasaje de operetă. Spectatorii vor putea asculta duete ca ‘Te iubesc, draga mea’ sau secvenţe solistice romantice, precum ‘Una furtiva lagrima’, cunoscuta ‘Te voi răpi la noapte’ din opereta ‘Marco Pollo’, cunoscuta ‘Com’e Gentil’ din ‘Don Pasquale’ sau ‘Ah, leve toi, soleil’ aria lui Romeo din opera ‘Romeo şi Julieta’, dar şi câteva dintre reperele clasice ale unui program dedicat celui mai nobil sentiment – dragostea – şi eternei inspiraţii – femeia, precizează sursa citată.

De asemenea, tenorul Ştefan von Korch va fi prezent, pe 13 şi 14 ianuarie, pe scena Operei din Iaşi, în rolul Camille de Jollidon, din ‘Văduva veselă 2.0’ regizată de Andrei Şerban.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks