asd
Acasă93Covasna: Se redeschide patinoarul acoperit din Sfântu Gheorghe

Covasna: Se redeschide patinoarul acoperit din Sfântu Gheorghe

Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe se redeschide la sfârşitul acestei săptămâni, au anunţat miercuri reprezentanţii Primăriei.

Potrivit acestora, localnicii vor putea beneficia de bilete cu tarif redus cu 50%, în timp ce persoanele care vin din alte localităţi vor trebui să achite preţul întreg.

‘Sâmbătă, 11 decembrie, se deschide un nou sezon la Patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi. Programul de funcţionare va fi în fiecare vineri între orele 19,00 – 21,00, iar sâmbăta şi duminica între orele 11,00 – 13,00, 19,00 – 21,00. Preţul biletelor este acelaşi ca anul trecut, adică pentru localnici 6 lei copiii şi cei peste 60 de ani, respectiv 9 lei adulţii. Persoanele din alte localităţi vor plăti dublu. Biletele sunt valabile pentru două ore, iar pentru acces este solicitat certificatul verde, mai puţin în cazul copiilor sub 12 ani. În interiorul patinoarului, se va respecta distanţa de 2 metri între persoane şi se va purta mască de protecţie. În cazul grupurilor de minim 15 persoane, preţul unui bilet este de 5 lei’, se arată într-o postare pe pagina de internet a Primăriei.

De asemenea, la faţa locului sunt disponibile servicii de închiriat sau ascuţit patine, la preţul de 15 lei, iar cei care doresc pot închiria patinoarul cu 270 de lei pe oră.

Reprezentanţii Primăriei au precizat că, din luna ianuarie 2022, localnicii vor putea beneficia de reducere doar pe baza unui card eliberat de autorităţile locale.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks